Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zašto se reklamira dvoje sportista kad sam čuo da ih više ide, jer mi kolega sa posla ide. Sretno vam bilo.
super, nego gdje je ostatak ekipe iz BiH koja takodjer ide..
ja na prvu pročitah "ravnogorci" hahahah, bem ti sve mahnito
Sretno penjaci, dobri vas vjetrovi pratili, i vratili vas sretno kuci!
Uobičajeno ovakve članke komentarišem, pozitivno ali ovaj ne mogu iz jednog razloga. Ove godine je najveći pohod na Elbrus od strane ljubitelja planina iz BIH u njenoj historiji, što je za svaku pohvalu, ali iskokmpleksirani egocentrik, totalni amater u ovom sportu Senad Beckovic, to iz samo njemu poznatih razloga ne želi da podjeli sa javnošću a takodje zna ovu informaciju. Sram da te bude Senade za ovaj postupak. Nula kao čovjek i kao sportista.
@dado78 ipak je to zaljubljenik u prirodu haha ..strasni palamud koji fura lafo zdrav zivot.bitno je samo sebe istaci da narod kaze auuu vidi ovoga gdje se izver'o ..drugi ljudi sute i bez reklama osvajaju svjetske vrhove ali ipak egocentricni palamud ima prostora na klixu i tvSA