Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ZA MUŠKARCE ???????????????????
Moze li makar jedan put da ne bude komentara:srbi-bosnjaci-hrvati i ostali u kontekstu,pa majka mu stara,mjesecima truhnete tu zajedno ima li smisla vise,do sada ste trebali da pijete i rostiljate zajedno vi sve gori i gori,hvala i prijatno :D
hoce li znati bannere praviti nakon obuke?
_"Besplatna petomjesečna obuka za grafičku dizajnericu, upis u toku" Lijepo zamišljeno i dobar gest, ali, napravili ste spolnu diskriminaciju. Gdje su muškarci u ovom projektu? Mogli ste i trebali jedno odjeljenje napraviti i za muške dizajnere.
Omladino, pogovoto ove bez posla, nemoj da vam hurcu vrijeme prolazi. Ako vec prolazi, nek barem po necemu se sjecas, a ne po lezanju i kafama. Moja preporuka svima koji mogu, nek trce upisati...Sretno
Prijatelju stari ispricacu ti pricu o jednom noju i jednom mladicu. Papagaj imam i karainca . Sa papagajom sve stima a kararinac sve snima. I slona imam ponekad kad me stegne zima. Prdi me se aaa prdi mi se. Ref prdi mi se aaa prdi mi se.
ovo je diskriminacija muškaraca