Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kreten onaj retardirani j.lo pravo dobra
jlo je lijepa dobru je on ribu naso... muskarci sirom svijeta uzdisu za njom on fol neki mangup ostavio je.ako nece on ima ko hoce,cuj..
ma nemoze ona bez mene znao sam ja to
ispali iz fazona, treba im poompe...opet:)
j.ho! Sta ces bona kad se ben-u svidja moj milkshake vise? Da si malo manje vremena oko tih parfema provela, i visa oko covjeka... sta cu ti ja?
Ma, zaboli nju dupe, ona ih mijenja k'o čarape! Lafice samo naprijed!!
E jes' mi žao, u pi............
bil joj ga šukno.
Daleko naj bolji supak ima J.Lo.
zelim vas obavijestiti da smo ja i J.Lo sada na karibima i dobro se provodimo a vas ko jeb..eeeee J.Lo nece ljepotu ona trazi da se kara sto ja ocito radim :)
Ma on je previse mlad da bi se zadrzavao oko jedne zene ma jebac covjek sta imam istih problema !!!
bas steta, mislio sam sa njima trojku da razbacim. hm, sta sad???
jao jes kuravaaaa j.loooo
komentar
Pa mozda nisu nikada ni spavali zajedno