Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muz: kaze nesto sto je tacno Zena: ljuta
Fuj
Mi muškarci nemamo pravo da komentarišemo trudnoću i porođajne muke i tačka. Supruga mi je podarila tri anđela i moje je da joj olakšam a ne otežam taj proces. Sve tri trudnoće su bile drugačije i bilo je svega ali mi nikada nije padali na pamet da joj “solim pamet” kako se ona osjeća dok prolazi kroz sve to.
Nisam se ženio jer je to u modi i jer su me drugi nagovarali, oženio sam se jer sam sreo životnog druga sa kojim sam prošao i sito i rešeto. Prvi pravi životni problem i omladina se razvodi jer im niko nije objasnio da bračni partneri moraju zajedno da se bore sa problemima a ne da se bore međusobno oko problema
Ja svako malo na porodima isto kažem. Imam zabranu pristupa na 2 godine
Sudnji dan i alapače. I onda milion istih takvih jave se da nešto prokomentarišu. Ne daj bože da su žene fizički jače od muškaraca, u kavezima bi nas držale, a mi čim nešto progovorimo, krivi, naravno.
Uzasno je bezobrazan,ma fuj..ne znam sta je lose uradio,al zakon kaze da su zene upravu
Rađaonica? Pisac, a šta je pirodilište?
Grozno. Steta sto je jedan takav cin, kao sto je porod, najsretniji dogadjaj, narusen ovako necim i uvijek ce se toga sjecati i nece zaboraviti zamjerajuci jedno drugom. A bome tesko da ce i ostat u braku, cini se..........
Jaoj vijesti bože🤫
Cuj uslove ili se navikni ili otici.
Ovo je sila vijest. Ovo je jako bitna informacija za predstojece izbore
Ode klix u tabloide...
Spašavaj se jarane!
To nije ljubav
Bacio brat zezanciju a kučka primila k srcu
U prici je ona nenormalna, a ne on.
Cuj naslova brate dragi, ovaj klix svaki dan sve vise i vise tone
Muskarceve rijeci o hormonima mogu biti pozitivne a nakon sto je dobio uvredu,uzvratio je uvredom. Druga varijanta je da je hormone spomenuo cinicno u trenutku velikog i napornog dozivljaja za potodilju. Tad bi bio kreten. Ne znam sta je bilo.