Simpatična rasprava
136

Zašto mamu zoveš ljubavi: Snimak dječaka iz Mostara je hit na TikToku

N. O.
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Razgovor dječaka iz Mostara i njegovog oca te pitanja koje mu je postavio osvojio je simpatije korisnika TikToka, a za jedan dan je pregledan više od milion puta.

Majka dječaka Davida objavila je snimak njegove "rasprave" s ocem gdje ga ljubomorno pita: "Zašto mamu zoveš ljubavi?". Dok mu otac poručuje: "Ti si ljubav", dječak insistira na istom pitanju.

Otac odgovara da je možda to učinio "slučajno", ali se simpatičnom mališanu to nije svidjelo. Ovaj razgovor osvojio je korisnike TikToka, a pregledan je više od milion puta.

@monikamarijanovic97 #ljubigamajka #tataisin #fyp #ljubomora #balkankomedija #mostar #bih #fypシ #smijesnodosuza ♬ original sound - Monika Marijanovic

Na TikTok profilu Davidove majke može se pronaći još snimaka dječaka, a na jednom od njih je imao još jedno zanimljivo pitanje.

"Tata zašto si rekao mojoj mami da je ona mater?", upitao je znatiželjno mališan, a nakon što ga je otac upitao šta je ona, odgovorio je da je ona "mama" te zatražio da ju tako ne zove.

@monikamarijanovic97 #ljubigamajka #fyp #tataisin #komedijabalkan #mostar #bih ♬ original sound - Monika Marijanovic

Snimak i ovog razgovora pregledan je više od pola miliona puta, a David je svojim simpatičnim raspravama izazvao brojne pozitivne komentare korisnika. Pisali su da bi ga mogli slušati danima, ali i da su ostali oduševljeni njegovim odgovorima.