Stručna lica
21

Zašto je Bio Save vaš najbolji prijatelj tokom trudnoće?

Bio Save
Bio Save
U želji da budu podrška prije, tokom i nakon trudnoće, Bio Save je najbolji prijatelj budućim roditeljima te je na raspolaganju savjetodavno, još od perioda kada budete krenuli sa planiranjem trudnoće pa sve dok ne postanete roditelj.

U prostorijama Bio Savea na raspolaganju su vam stručna lica koje će detaljno i precizno moći da vam pojasne koje analize su neophodne za prve sedmice trudnoće.

Objasniti će vam zašto je prenatalni test Qualified najbolji izbor za vas i da li je potrebno osvrnuti se na detaljniju dijagnostiku uzimajući u obzir vaše kliničke parametre.

Bio Save
Bio Save

Bio Save vam nudi i mogućnost da u njihovoj laboratoriji u Sarajevu obavite sve biohemijske, imunohemijske te mikrobiološke neophodne analize i da što bezbrižnije otpočnete svoju trudnoću.

Bio Save
Bio Save

Nastavak druženja

Želite što više informacija na putu koji vas čeka. Bio Save vam kroz Centar za trudnice Bebologija, omogućava radionice sa opširnim programom o raznim temama. Pripremaju vas za porod, te kako se treba pripremiti za porodilište, prve dane sa bebom u kući, dojenje, pitanja za pedijatra te sva ostala pitanja koja se nameću budućim roditeljima.

Bio Save
Bio Save

Detaljnije o procesu i koracima uzimanja uzorka matičnih ćelija možete pročitati na fotografiji iznad.

Spremni ste za porođaj. Šta ne smijete zaboraviti?

Porod je jedinstvena prilika da se uzmu matične ćelije, vaš zalog za budućnost. Bio Save je uz vas kako biste se na vrijeme informisali o tome šta znači čuvanje krvi iz pupčanika, kao i objasnili cijeli proces koji stoji iza toga.

Bio Save
Bio Save

Pozovite ih na broj telefona +387 33 742 856 dostupan 24/7 ili ih kontaktirajte putem mail adrese [email protected].