Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je s tatom?
@JapanskaJabuka2......hahahaha.....tako na kraju i bude....
Moreno83 tatino je da napravi a kako moj susjed Ante kaze tele trci za kravom a ne za volom
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A moze li gospodja mater zivit dok dijete ne krene na fakultet?
Ima logike, mi smo jedini Sisari koji tako brzo udaljuju djecu od svog tijela, npr u drugu sobu.. Al slazem se s drugim komentarima😂, nakon 6 godina sam skonto da sebi kupim krevet jer ovo pravilo do 3e godine kod nAs je jos uvijek na snazi😘.. nek uziva
zato sto babo prdi
Spavamo zajedno, a u neka doba mali plače i hoće sa nama. I eto to tako ide. Niko se ne buni i svi smo sretni!
Djeca trebaju dokle god mogu sa majkom i ocem biti u istom krevetu bar do 5 ,6 godina pusti ove moderne fency stilove pa bebu od 8 mjeseci ko u svoju sobicu mora, lafo treba to odma u krevetac navikavati i kojekakve gluposti. Volite i cuvajte djecu!
Slazem se da beba treba biti dosta uz majku ali da non stop spava sa njom onda mislim da je to tipicno smaranje zene koja i onako malo spava dok je beba mala.
da budu sigurne da tata nece napraviti jos jednu bebu i onda smanjiti ce biti manje hrane
treba ovo treba ono...gluposti.....
ne trebaju spavati sa majkom nego u svom kreveticu !!!!!!
A sta cemo sa tatom dok beba spava sa mamom? Nek si i on nadje nesto da spava sa njim? I onda tata kriv sto je bio zapostavljen?