Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je tako. I sta sad s tim Najbolje da ne radim, pa fino da svi zivimo na jednoj plati. Ne bi nam izaslo mjesecno ni za rezije, ni za gorivo do posla, ni za mlijeko, ni za pampers, ni za svu ostalu hranu koja je potrebna djetetu i nama dvoma. Za neupućene- djete potroši na hranu mozda više nego odrasla osoba jer mu je potrebna raznovrsna ishrana i kvalitetna- čorbice od teletine i ćuretine, što više vrsta povrća i voća, jaja domaća po mogućnosti, mlijeko bez konzervansa ako se može naći, pavlaka i mladi neslani sir, keks, jogurt, žitarice... Paket pelena koji potroši sedmično košta 25-30 km, zavisno od proizvođača. Ja sam ta koja najviše zarađuje, pa sračunajte kako bi bez moje plate. A poslijepodne- predveče sam sa djetetom i maksimalno s njom iskoristim vrijeme. Tu je i vikend. Radila je i moja mama pa mi ništa ne fali, hvala Bogu da je radila pa me mogla iškolovati da imam svoj hljeb. Radile su i mamina majka i očeva majka pa šta.
@gusar cuj da ga televizor odgaja kad poraste? jadno to djete.
Ovdje je trebalo istači koliko malo vremena očevi provode sa djecom, a ne majke, pošto su te cirfe itekako skandaloznije!
istina...ako majka radi od 8-16 sati kuci je oko 17 sati...sprema hranu 1 sat posprema po kuci 1 h vec je 19 sati.. manje djete legne oko 20 znaci majka ima 1 sat vremena za djete
Pa i kapitalizam uzima svoj danak, ništa čudno. Čudno je samo što ljudi misle da se može i ić na poso i radit povazdan, i još odgojit dijete i izvest ga na pravi put. Mada, nije ni sve tako crno. Prosječna majka zato zaradi novca pa svom djetetu unajmi dadilju, da ga dadilja čuva dok je ona na poslu. Ha ja... A kad poraste i preraste dadilju, kupi mu televizor, da ga televizor odgaja.
koji gl.up i sovinisticki clanak...sta sad treba, da nijedna zena ne radi uopste nikad? Ako je zena sposobna, moze sve finod a stigne, i nase mame su radile, pa odgojile djece i djece, neko jedno, neko dvoje a bogami bilo ih je i sa 5-ero djece pa svi izrasli u normalne osobe sa svojim porodicama sad... Haj ne balj.ezgajte bezveze, samo neka zene rade i dalje...