Bebe
97

Za 26 mjeseci triput rodila blizance, svako začeće bilo je prirodnim putem

Klix.ba
Priča o Amerikanki Daneshi Couch iz Kansasa obišla je svijet nakon što je u malo više od dvije godine treći put rodila blizance.

Nije riječ ni o kakvom scenariju za film, već o stvarnom iskustvu mlade majke koja priznaje da je bila "potpuno nepripremljena" za ovu životnu priču. Najzanimljivije je da je svaki put začela prirodnim putem.

"Ljudi me jednostavno smatraju čudom prirode kada im to ispričam", kazala je Couch u izjavi za Fox News.

Nevjerovatno plodna mama prošlog mjeseca rodila je Dalanie i Darlu, preslatke djevojčice koje imaju jednogodišnje sestre Delilah i Davinu, kao i dvogodišnjeg brata Danarius. Nažalost, Danariusov brat blizanac Desmond preminuo je ubrzo nakon preranog rođenja uslijed nastalih komplikacija.

Majka je priznala novinarima da je vijest o drugoj trudnoći primila kao šok i da je bila histerična. Teško je zamisliti kako se osjećala kada je saznala da i treći put nosi blizance.

"Bila sam potpuno nepripremljena. Mislim, imala sam spremnu odjeću i sve drugo, al mentalno nisam bila pripremljena na to. Trebalo mi je više mjeseci da prihvatim činjenice", ispričala je.

Ipak, vjerovali ili ne, Danesha ne isključuje mogućnost rađanja još beba. Ipak, ona i njen vjerenik Jeffrey Pressler žele sačekati neko vrijeme.

"Volim bebe, ali sljedeća bi mogla tek za 10-15 godina, kada ova djeca budu dovoljno velika da mi mogu pomoći", kazala je.

Smatra da je blagoslovljena što može imati djecu jer poznaje mnogo žena koje to ne mogu, međutim, sada troši nevjerovatno mnogo pelena i drugih potrepština na bebe, te je bila primorana da otvori stranicu GoFundMe, a svi koji žele mogu joj pomoći uplatama novca.