Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekim ne možeš objasniti da je djetetu korisnija cijela voćka koju pojede, nego iscijeđeni sok iz iste. Jok ba, Frutek zakon.
https://www.youtube.com/watch?v=LLjH1P9kAEE&t=2s
zena daje mom malom, nije se do sad zalio....
Djeluje mi kao reklama za farmaciju i njihove prah vitamine. Nije istina,svjeze iscjedjen vocni sok moze regulisati probavu u slucaju zatvora/ neovisno sto je beba mladja od 1god. Kako mogu biti zdraviji prah vitamini od svjezeg voca,posebno ako je voce iz nase mahale i nije prskano,kupi se sokovnik i casa vitamina zdrava vala i za bebe. A ovi kupovni sokovi,to se nema sta komentarisati,puno otrova.
tzv vocni sok nije ni za odrasle, samo šećer, ili aspartam, i skoro nista korisno u njemu
Ovo je vrlo bitna informacija za sve majke, kojima posle porodjaja iz sisa curi vocni sok.... zapamtite.... Nek pije muz ako ga imate....a ako nemate otrujte nekog drugog.....