Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SPAJALICA se nalazi u velikom parku na Ilidzi, u krugu hotela Hungaria i Bosnia. Vise informacija na: http://mladi.org/index.php?option=com_content&view=article&id=136&Itemid=231&lang=ba
možete li malo pobliže objasniti gdje je taj centar
Obrazovno razonodni Centar za mlade SPAJALICA je u prelijepom okruženju. Odlična prilika da prošetate s svojim djetetom i priuštite mu mali izlet, a usput uradite i nešto humano.
Kad neko zeli da uradi nesto dobro, ni Ilidza nije daleko. Subota oko 10h, jos nije prevruce, uzmete svoju djecicu i iskoristite vrijeme i da se djecica istrce a vi da uradite nesto dobro. Zar to nije lijepo utroseno vrijeme? Mi smo nekoliko gugu bazara organizovali u BBI, pa vam iz iskustva mozemo reci da \"blize centru\" i ne mora biti garant za bolju prodaju.
Ilidza je mnogima daleko,zar se ne moze ponekad nesto organizovati blize centru a i prodaja bi onda bila bolja.