Bebe
25

Velika rasprodaja na GuGu bazaru 14. jula

Klix.ba
GuGu volonterke u saradnji sa Obrazovno-razonodnim centrom za mlade Spajalica organizuju 18. po redu humanitarni GuGu bazar i veliku rasprodaju "Sve po 1KM".

GuGu bazar se održava u subotu, 14. jula, ispred prostorija Spajalice (Banjska ulica 2, Ilidža) u periodu od 10 do 12 sati.

Kupite dječiju odjeću, igračke, odjeću za mame, probajte i naš "slatki i slani program" te tako izrazite solidarnost i dobru volju. Kupovinom na humanitarnom GuGu bazaru pomažete u prikupljanju sredstava za porodicu Hasanović, koja je u stanju socijalne potrebe. Majka je oboljela od raka, ide na kemoterapije, a mali Armin i Lejla također imaju zdravstenih problema pa im trebaju lijekovi, ali i hrana i odjeća. Prihod od Bazara bit će usmjeren i za popravku krova, koji se urušio od snijega ove zime.

I ovoga puta na bazaru će biti kreativke sa svojim unikatnim proizvodima i HO Miris. Slatko-slani program pripremit će samohrana majka četvero djece za koju će ići sav prihod od prodaje kolača i peciva.

Na Bazaru možete kupiti i cekere "Kupujem na GuGu bazaru", čijom kupovinom pomažete GuGu fond, a istovremeno pokazujete i svoju ekološku osviješćenost.

Na bazar donesite i vašu donaciju odjeće i drugih stvari koje vam više ne trebaju, a koje će drugima izmamiti osmijeh na lice, uz napomenu da se prihvata samo očuvana polovna odjeća za bebe, djecu i odrasle. Ulaz na Bazar je slobodan.