Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrezirano zarad pregleda
ovo nimalo nije smijesan odgovor.....
Iskorištavanje djece
Svaka čast nema šta. Djeca će gledajući ovu malu koja je zbog svoje "humoristične mame" ispala hit na internetu isto tako govoriti. Nekad su se djevojčicama ovog uzrasta kupovale bebe,barbike,lutkice radi prvog i osnovnog životnog odgoja. Gledajući vake stvari sve manje nade imaš u budućnost. Jadno...
hahaha sto je jadno haj mi objasni plasticno, usput, ovaj isti clanak je klix postavio prije tri dana, al bukvalno isti.
Tačno je da većina roditelja to isto misli za svoju djecu. Problem je kad počnu s debilizmom da snimaju i objavljuju djecu za lajkove.
Ovo uopšte nije smiješno, meni je tužno. Da ova majka radi šta pametno u životu, ne bi imala vremena za ovakve " smijurije"
Ovo ti i nije neki uspjeh mama. Poznato je da djeca slabo slusaju ali odlicno kopiraju roditelja. Tako da je ovo odraz roditelja..
Dijete govori ono sto cuje od roditelja,sigurno majka redovno govori maloj da je maltretira.Pun je instagram majki koje svoju djecu podgovaraju da kazu nesto interesantno samo da bi prikupile pratioce i postale poznate.
Ovaj snimatelj sto jede gooovna