Sasvim iskrena
70

Urnebesan odgovor djevojčice na pitanje zašto nikada ne želi imati djecu: Neću da me maltretiraju

I. S.
Screenshot: Instagram
Screenshot: Instagram
Katarina Simon je na Instagramu podijelila urnebesan odgovor svoje kćerke Aline na pitanje zašto nikada ne želi imati djecu te nasmijala korisnike ove društvene mreže.

"Šta je problem s djecom, što ne želiš da ih imaš?", pitala je djevojčicu, na šta je ona odgovorila: "Neću da me maltretiraju."

"Nećeš da te maltretiraju? Što ti mene maltretiraš?", zanimalo je Katarinu.

"Pa ti si htjela djecu", kazala je Alina.

Katarina je u opisu navela da je Alina prije govorila da zavisi (od čega god) da li će imati djecu ili ne, ali da sada sve više vidi kakva je ona prema njoj pa je odlučila ne rizikovati.

"Šalu na stranu, interesantno je kako dječiji mozak varira, a samo oni znaju na osnovu čega donose neke 'odluke'. Nas tri stvarno mnogo pričamo i uvijek nekako spontano dođemo do određenih tema… Sita se ismijem. Mnogo mi je žao što često ne uhvatim neke njihove izjave kamerom, ali dobro… Nekada neki momenti i treba da se sačuvaju samo u mojoj glavi", dodala je.

"Ja sam u njenim godinama donijela istu odluku iz istih razloga. Moji su tad mislili da se šalim, međutim, nisam", "Objasnila", "Mala je skapirala sve na vrijeme", "Obožavanje", neki su od komentara.