Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eto i nase majke jogu radile,jbt nema vecih skorojevica od nas
Ovo su sigurno muskarci organizovali da istjeraju malo zene iz kuce. Hoce mira ljudi.
Obožavajte Gospodara svjetova, ne njegova stvorenja.
Nijedna krajnost nije dobra, ni onda kad su naše bake doslovce do kraja trudnoće radile pa nerijetko rađale i u poljima, ali ni ova bogme histerija oko trudnoće kao da je riječ o bolesti, a ne osobnom izboru! Danas su žene puno otpornije, zdravije, većina trudnoća završi uspješno, puno su rjeđi spontani pobačaji i komplikacije, smrti majki skoro da ni nema, sve to govori da bi se trebalo biti opušteniji, a ne histerizirati oko svake gluposti...
@Croatia isto tako i vjezbe disanja mozes nazvat histeriziranjem. Odi radjati bez istih, pa ces vidjeti koliku si gresku napravila i koliko ti isto "olaksa" porod. Ako pomaze zenama lakse podnjeti trudnocu, svakako bi ovo nazvala, ali ne histeriziranjem. Trudnoca je daleko od bolesti, ali isto ima svoje tegobe.
neke su gore mozda i zatrudnile
Oni koji ne poštuju trudnice ne poštuju ni svoje matere. Kad se mogu iftari javno održavati šta fali ovom, a još je i korisno za razliku od iftara. Kad kažu "a šta je sa našim mamama, nenama..." - vremena se mijenjaju. Mnoge mame i nene su prije puno griješile u vezi beba, pa su ih zamotavale u krpe kao da su u gipsu da se ne mogu nikako pomijerati, a što je kasnije dokazano da je skroz štetno za bebu u tom periodu.
Da se nadovežem - imati internet je danas luksuz u odnosu na prošla vremena, jer su informacije svima dostupne. Trudnice na forumima razmjenjuju iskustva, a druge to kupe i koriste. Šta je u tome loše? Trendova ima i biće, a ako su korisni što da se ne primjenjuju? I onda za pite i jela, neka to nauče - pa naučite vi, što moraju isključivo žene to znati? Ja kuham zadnjih 10 godina i super je znati, niti moram od nekog ovisiti po tom pitanju.
samo neka jedna ovo proba, odmah ce povuci i sve ostale zene iz okoline. nevjerovatne ste koliko se takmicite i ogledate jedna o drugu a neko negdje trlja ruke i dobro zarađuje na vama i vasim kompleksima.
uhvati se krpe kud ces bolje istezanje. sta ba izmisljate neki novi zivot. sta to fali prijasnjim majkama, trudnocama i ostalom.sustina svega toga je samo da vam izmame pare.
@OnajOsmanCicvara kad muskarac pocne misao s "uhvati se krpe", posve je jasno o kakvom se tipu muskarca radi. Blago onoj koja te zaobisla.
@gdjica_zlica sve citam i ne vjerujem 😂🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
manite joge kako su vam se nene poradjale....nisu sigurno tako
nene su radile na njivi i u štali i bile pokretne do porodjaja. danas, zene nemaju takvih obaveza pa je i logicno da im je potrebna neka aktivnost da se lakse porode.
@ingdabudem drugim rijecima danas su gotovanke postale
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad svi znamo sta ste radile... Bljak...hh... 😢😕😂😂😂😂
@t1gar sexale se
cuj bljak zar ti je sex gadan?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve napunjene ko paprike.. :)
Reklame i G@vna... #Meni je cevru#
Ova na 13 trudnica? usput sto brije brkove ziletom haha
Kaze cika Mesha, jedan stari gospodin sto je davno radio sa mnom - kako je nije sramota na ulicu sa ovim stomakom ? Sad svi znaju sta je radila :-) Hehehe, kao do sada je mogla vadit se...
Kaze cika Mesha, jedan stari gospodin sto je davno radio sa mnom - kako je nije sramota na ulicu sa ovim stomakom ? Sad svi znaju sta je radila :-) Hehehe, kao do sada je mogla vadit se...