Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dijete spava na ledjima ali mu treba okretati glavicu ustranu, tako ce se izbjeci ravan potiljak
Niđe veze, svako dijete kad se rodi ima mekanu glavu, da bi se spriječila deformacija, bebi se glava "prevezuje" preko čela i gornjeg dijela potiljka, nekih mjesec ili dva........a mnogo vremena prođe dok ne otvrdne gornji dio tjemena
nije tacno ja sam uvijek imao tvrdu glavu...
ovaj članak bi trebale sve majke ikada u BiH da vide. Ja mislim da je kriva bešika :S
Šta si ovo napisala matere ti, ja se ne mogu snaći !? ; )
evo da ti razjasnim: pogledaj glavu jednog djeteta u Njemačkoj npr, pa onda glavu nekog djeteta kod nas. Naše majke ljuljajući djecu u bešikama i ne pazeći na oblik glave dopuste da glava ne izgleda uopšte obla, nego blago rečeno, dopuste da dijete ima ravan potiljak (beba leži na leđima)... I ne samo to, vidjela sam x puta deformisanu glavu kod beba! daj matere ti, pa okreni se oko sebe!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ravan potiljak imaju ljubitelji narodne muzike, to sam primjetio
hahahahahahahahahahahahahahahaha...i nisko celo...jesi li to primijetio...???
I lijep osmjeh :D
Ja sam u Johnyu vidijo da sve one metalike imaju pljohnat potiljak (koji bezuspješno pokušavaju kriti masno kosom) tako da morem potvrdit navode da to loše utiče na pshički razvoj. Nedaj da ti djete bude metalika, slušaj doktore.
Dzaba tebi dobar potiljak kad ti je glava suplja
:(
Eh taj sam, ko da me neko tepsijom osino.