Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opasan broj minusa na opasno normalnim komentarima. Vidi se da vam je zapad jebboo mater bolesnu u pakaš
Prosto ostavlja bez riječi što sve ove okrutne komentare potpisuju muškarci.
Evo ja se ne slazem komentarima jer mene moja rodila sa 35,djevojku njena sa 33.U sustini to je bilo samo zastupljeno po selima da se djevojke i momci mladi udaju,zene,zasnivaju porodicu.Problem je selektivne ravnopravnosti koja zbunjuje i stavlja cio koncept feminizma u jedan tamonvilajestki kontekst to jeste (Ko uzme kajaće se. Ko ne uzme, opet će se kajati).Zene su sada mozda cak i u vecem problemu nego prije kada su bile obespravljenije 10x vise tereta imaju a niko nece da im pomogne.
@1212 naravno da nema veze, sve je to individualno. Naši ljudi skloni su zaključivanju naprečac, bez da razmisle otkud neko u situaciji koju osudjuju. A što se feminizma tiče, iako sam žena, smatram da je donio više štete nego koristi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prije je bilo standardno da se radja sa 18 a sada hoce u 45. Nije ni cudo sto moraju uvozit migrante iz 3. svijeta koji imaju po 5-ero djece. Feminizam je bolest uma.
Ma hajmo biti realni nema zene koja ne zeli djecu koliko god to pricala za javnost, uvjerio se vise puta, nego jednostavno nije prosla partnera za to (previsoki i nerealni kriteriji najcesce) i onda se dodje u neke godine kada je i rizicno radjati pa dovodis i sebe i dijete u opasnu situaciju, prema tome zene radi svoga zdravlja trebaju planirati a ne sta me briga mogu rodit i u 50oj
*pronasla
Sve se bore za Feminizam a dozovljavaju da neko utjece na njihov izbor hahahah. Kad vidim ove u 40-tim kako cuke umjesto dijece vodaju bude mi ih zao majke mi.
Pa sto ti je zao ? Vodanje cuke umjesto djece je takodjer izbor . Mozda je njima zao tvog loseg braka i jos nakaradnije djece koja su proizasla iz njega. Al sto nas narod kaze “Neka djece”. A ja pitom kome neka ?
I u 40 im ako cemo o tome da se radja “na vrijeme “ ne vodaju se djeca vec mangupi koji idu vec uveliko u srednju a oni se vodat ne daju 😊.
Cuj treba ici na seminar za to pa sta se uci u skoli. Pa i ptice na grani znaju da djecu treba rodit sto prije, jer sto vise cekas to vise problema imas.