Mali savjeti stručnjaka
55
Šta ne smijete nikada reći svojoj djeci
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budimo realni......svima su nam ovo govorili... :D
NIKADA NEMOJTE SVOME DJETETU REĆI "SEKA JE DIREKTORICA" SKRHAĆE GA
Slažem se sa navedenim rečenicama u članku pogotovo " Bolje ne imati djece nego tebe i Ostavi me na miru". Ali činjenica je da se danas štetne posljedice kažnjavanje djece podižu na nenormalno visok nivo! Nije nasilje nad djetetom niti će ga toliko emocionalno upropastiti ako dobije koji put po guzi ili ga roditelji naruže! Pa ne možeš ga baš ni pustiti da divlja bez mjere po tržnom centru, restoranu, parku itd. ili da se otima i ne da ruku pored saobraćajnice i da gura ruke oko vrelog šporeta iako ga opominješ 150 puta da će se opržiti! Pa manja mu je šteta da dobije po guzici nego da ima opekotine mjesec dana ili podleti pod auto!
Haha, najsmjesniji su ovi koji su ponosni sto su dobijali batine i psihicki i fizicki bili maltretirani od svojih roditelja i "ostali normalni" hahah!! Nekontaju oni kojiko su samo nenormalni! Koliko su mozda mogli biti bolji, uspjesniji, posteniji, razumniji i miroljubljiviji da nisu odrasli u nasilnim porodicama. Ljudi - samo je kod nas normalno govoriti nepromisljene gluposti svom djetetu i dok god vi to podrzavali - ostat cemo najgluplji i najzaostaliji narod! Zato mujo i ekipa, procitajte koju knjigu prije davanja komentara :) A sa knjigom, nemislim na bukvar :)
Ma joj glupih cinjenica to je fol iz neke filozofske strane NIGDJE VEZE
Ma upravu ste komentatori...bas sto su djecu odgajali tako strucno i humano na Balkanu zivi tako miroljubiv, divan, pametan narod koji nikog ne mrzi.
Pa dobro,sta se smije reci?
Eeeee, kako je šamar znao da legne kad god nisam slušao, batina je izašla iz raja... I tačno sam zbog toga izrastao u normalniju osobu. A ovi što ih sve puštaju i sve fino s njima, gdje je najveća kazna idi u svoju sobu, sve neke tetkice... A ovi glupi "stručnjaci" nešto laprdaju gluposti.
Place mi se od ovog klixa :(
Meni su ovo sve rekli i gle cuda, ziv sam, koji odron od clanka
hehheheheheh....samo kad se sjetim koliko sam puta "popila" batine...drugo dijete me istuce na ulici, dodjem kuci i stara me nalema! a cega sam se sve naslusala ; "fasovat ces kad dodjes kuci, zapamti danasnji dan, ista si caca, sto nisi poput tamo neke fine curice.."...i opet sam normalna, i volim svoje roditelje, moja mama je najbolja mama na svijetu.
očito nisi bio DOVOLJNO "bjen" - trebalo te je i svake noći. u drugu ruku, možda ti se nešto otkačilo sa one žice između ušiju pa zato sad tako pričaš
1. znaš, tvoj tata ustvari NIJE tvoj biološki otac 2. kćerko, kad sam bila u tvojim godinama već uveliko sam muškarce zadovoljavala oralno 3. sine, kad sam bio tvojih godina sve svoje drugova sam y e b a o u goozu, a bogami i oni mene 4. ko je vidio haira od prezervativa, cijela priča o hiv-u je cionističko-masonistička zavjera 5. batali tu knjigu, misliš da ćeš dobiti posao ako budeš imao sve desetke? nećeš vala ako ja ne potegnem veze
kamo puste srece da se fiksas i da ga meces i muskarcima
ima i ona : " Ista si nina 82" :)
...ja kad sam doveo dečka ocu na oči, rek'o mi je da ni on boljeg ne bi izabr'o...
koje gluposti,ovako odgajaju djecu iz nekih pederskih zapadnih knjiga pa normalno da sad imamo pedera i lezbi i narkomana koliko hoćeš,samo motka i po guzi kad nešto skrivi,ja sam bio bjen svaki dan kao mali al niti sam kad ukro,niti se nafikso a mećem samo ženama