Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledam Ludog Karabega i njegovu ludu zenu,upropastili su onu Zvizdicki
Srela se dva penzionera... E sad ovaj njega pita : kako si mi ti? Kako cu brate biti: Bole me ledja, bole me ruke,noge... A ti? Ja ko novorodjence.. cuj - Nemam kose, nemam zuba .. jutros sam se i upiso...!
Ako ti treba "uputstvo za upotrebu", Onda i nisi trebo postati roditelj.
stavis mu nos pod pazuh.
I Kim je zamijenila silikon u desnom guzu.
Ja gluplji clanak u svojih 33 godine nisam nigdje i nikad procito savjetuju oca kako da voli svoje djete halalvam vjera kliksovci topuzi maloumni
@BordoLjiljani Nije kako da voli već kako da se poveže, velika razlika. Vjeruj da danas i mnogim majkama treba objasniti kako da se povežu s djecom, a kamoli očevima.
Mene moji obožavaju i najviše me vole dok mi cenera ne izvuku