Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne pamtim kad sam vidio prehlađena cigana, pardon roma
Nedavno sam vidio đecu kako se gonjaju šćapovima po ulici. Reko', mala đeca pa još nisu na Facebooku, ali kad him babo kupi konpijuter i nauči hin štasu i kosu, dječja graja i cika prestaće i preseliti ođe na klix, u vidu polumaloumni kvaziintelektualnih komentara a sve u znak slavljenja imaginarne pripadnosti "narodu".
kako pustiti djecu da se igraju na igralistima ili u parkovima kad ovi vlasnici psetinja iste dovode da se po.ser.u i po.pisa.ju po zelenim povrsinama koje su kobejagi napravljene za odmor ,setnju i relaksaciju ljudi ili ti insana , a ne hajvana
koliko se puta kupa u tvom selu sokocu, ma.te.r ti smrdljivu? Hodas us.ra.n i ovdje pametujes
Lijepo djetinjstvo moje:)
Ti mi svaki dan unistis onaj je.b.e.ni gust citanja komentara.. ps: Mama hvala ti puno :*
ima blata na facebooku
ja djetinjstvo provela po rusevinama, zavlacila se svugdje, kuci dolazila crna od zemlje i prasine, i nikad u zivotu se nisam razboljela toliko da ne mogu u skolu ici. malo zaslinim, kihnem par puta, popijem caj i sutra ko nova :D
LOGICNO
uvjek govore da je cistoca pola zdravlja onda je necistoca druga polovica :)
Igranje u prIjavštini je pola zdravlja.
...nina...halali ako ti "diram" omiljenog idiota :)...šta ću, jače je od mene...
dragi commi, nemam ja namjeru da tebe zastrasim nego mi ne bude dobro kad vidim da mi neko bosancerosa dira. Ja ovdje imam svoja dva omiljena lika, a to su ares i bosanceros i ne diraj ih! :)
...nina, evo sam umro od stra'a :)
commi, ne diraj ga! Nemoj da se ti i ja "koljemo"! :)
nokti se rezu na novini a ne na krpi, obavezno na "crnoj hronici" ili na "čituljama" samo sto se rahmetlije okrenu da ih se ne gleda u lice. rezu se kakvim sjecivom za vrtne poslove, kliješćima ili dedinim halatom. i najvaznije, nokti se ne rezu poslije aksama jer se more ograjisat. nit se prosipaju kroz prozor (kako ce ih prosuti kroz prozor kad hin je prethodno zamandalio?). nokti se spaljuju tako da se unisti karmički lanac. i da, kupa se neđeljom a ne petkom, pošto je neđeljom jeftina struja.
@bosanceros ...skoro da si nadmašio "duhovitost" onog skota riste đoge...k'o da ti je pašče bilo neki rod...