Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ne važi za naša podneblja.Dvojicu sam zajedno sa ženom vaspitao da budu dobri vrijedni i pošteni momci.Sada se redovno čujemo preko Vibera i Skypea.Nisu imali šanse ovdje ali nikakve.Sada su pošteni vrijedni dobri a i uspješni momci.
Ne pali to kod nas. Što si više neodgojen i bezobrazan, imaš više uspjeha u kasnijoj životnoj dobi.
negdje prolazi ali ne uvijek. U BiH se desilo (i traje) veliko socijalno raslojavanje što je dovelo do krize morala. Obrnute su vrijednosti tako da imamo sve i svašta, međutim to neće dovijeka trajati. Na kraju za sretan život opet treba biti vrijedan i odgojen, samo nikako naivan.
@Nebi Ne kažem da je to u redu. Slažem se da djecu treba vaspitati otpilike ovako kao što je gore napisano.
Meni su moji pokazivali najvecu ljubav,al su zato znali i ubit nimet u meni kad pogresim.Batina je iz raja izasla,to je pravi odgoj,al i pruzanje ljubavi i potpore,sve po zasluzi.
@Fourier Zašto?Šta u ovom nije istina.
Danas se djeca odgajaju u egoisticki, da uvijek oni budu na prvom mjestu.... Samo meni i samo je moje dijete u pravu, nemoj da se pati ako sam se ja patio itd.... Na kraju takva djeca ne poštuju svoje roditelje a kamoli druge