Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...doji me do i do 33 godine ako hoces :-D
ja nikad nisam ni prestao dojiti.
brnohi oplakah .D
Ja malo dojio dok sam bio mali,i sad ostao željan sise...
najbolja serija trenutno▲▲▲
zar nije samo Arrow?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj da te dojimo
100% podrzavam, navike se tesko rijesiti...
Grozni komentari muškaraca... U vrijeme kada mnoge mlade mame bježe od dojenja, da bi im grudi ostale "dobre" za takve kao što ste vi i kada već i maloljetne klinke ugrađuju imlantate, njena priča bi trebala da bude motivirajuća, a vi je totalno degradiraste...
Pobroja ti razloge.. Znam... ali sada zamisli tinejdžerku koja čita vaše komentare... Mnoge od njih nemaju kapacitet razmišljanja, obrazovanja i odgoja da shvate šta je pogrešno. Ona želi da se dopada, uklopi i da je žele.. Stereotip je zadat i ona će nastojati da se uklopi u njega. Dojenje ne ide u taj stereotip.. Što se tiče implantata, samo totalno neobrazovana osoba može gurati strano tijelo u dio organizma, koji je prepun žlijezda... Pet sekundi logičkog razmišljanja je dovoljno da se to eliminiše kao opcija.. a opet, sve je veći broj mladih djevojaka koje to rade... solarij, vještački nokti, pretjerivanje sa kozmetikom, previsoke potpetice... itd... zdravlje nije važno, važno je da je primijete... Sve u svemu, stereotip plastičnih sponzoruša postaje sve opasniji, jer se danas to smatra "normalnim".., a Penelopa je recimo izvrsna suprotnost tom stereotipu.. pa se zato i pobunih.. E sada šta muškarci vole... vole svašta... šta im se proda, to i kupe..:)
N_Quit bona, muški se ovdje zezaju, iako je riječ o dojenju, sama pomisao na grudi nas asocira na kojekave prljave igrice, a posebno u slučaju Penelopice. To je jače od nas i nemoj da nas kriviš :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kako bi je ja podojio a i ona mene uf
Upravu je......
sta bi joj radio...
ja sam najveci ovisnik onda o dojenju nemogu si pomoci
penelopa podojis ga
Eto, ako sizif može kako pomoći, dobrovoljno se javljam !
A nista onda Penelope,doji i mene necu se buniti :)
Jeste li gledali "The Counselor"? :D
i, sta kazes?
Penelope mi je bila bezveze, kao neka tetka...nije imala neku dobru ulogu, a mislim da je mogla i iz nje vise izvuci.. sami pocetak filma je bio katastrofa za mene, da ne govorim zasto xD Mislim da je ideja iza svega toga bila bolja nego sto je film na kraju, ocekivala sam mnogo vise.. pa sam htjela da provjerim dal sam jedina s ovim misljenjem..
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
cuo sam da i ona voli malo cuclati (ovisna)