Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Nevernick1000 Da nažalost današnje / novije generacije kao da nemaju moć logičkog rasuđivanja. (da se neko ne uvrijedi). Maltene --da generaliziram-- iako je život lakši, udobniji itd. ljudi postaju nekako letargični, stoga možda za 100, 200+ godina društvo će postati kao film IDIOCRACY (brawndo daje electrolytes :)
Bas sinoc zena i ja pijemo Hell i kontamo ma sto ne bi malcu nasuli u flasicu hahaha joj glupog clanka
Ali im zato daju TESKE METALE u vidu vakcinacije i to jos preporucuju, kakvo LICEMJERJE! Mom malom sto vise aluminuma, arsenic, barium, cadmium, chromium, olova, zive, selenium, thallium and zinc u njegovoj vakcini da ubrizgate, da mi bude sto ZASTICENIJI, a vamo da ne jede ribu i ne pije mlijeko! Dokle ide ovo LICEMJERJE
A mozel jedna vakcina protiv korone….