Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u Americi možeš krepat niko te ne bi ni pogledao dok ne platiš... kapitalizam u najgorem obliku prema zdravlju čovjeka
Netacna lista austrija i njemacka netacne informacije
U Austriji je 2,5 godine, razmatrali su da smanje na dvije godine...kakvih 112 dana... Ovo neko forsira da kaze vidite kako kod nas imate i previse u odnosu na razvijenije zemlje, pa zato treba smanjiti...
Ovdje govore o plaćenom odsustvu, a o svom trošku možeš sa svojim djetetom biti dok ga ne oženiš...
@OnoSaSarmama I ja govorim o placenom odsustvu...
Gdje su to te porodilje u BiH sa 12 mjeseci plaćenog odsustva? To možda budzetski uhljebljene dame i tatine cure. Žene u fabrici obuće ili kasirka u Bingu sigurno nemaju tu privilegiju.
U SWE svaki roditelj dobije 240 dana koji se mogu prepisati sa jednog na drugog = 480 dana, Danska i Norveska imaju nesto slicno, kako da njih nema u ovoj statistici?
I sad treba se istraziti koliko privatne firme se pridrzavaju i koliko ponude prija slanja papira postom
Evo konacno negdje smo pri vrhu. Ovo je jedna od najvaznijih pitanja u svim drzavama. Majka treba s dijetetom da bude minimalno godinu dana, a ovo u SAD-U je cisto kapitalisticko izrabljivanje ljudi!
Dzabe sto je plaćeno kad jedan kanton ovako drugi onako.
USA 0