Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu ga osuditi samo oni koji nemaju djecu. Pogotovo ako su malisani baksuzi. Imam dvojicu baksuza, sada vec odrasli. Jednom prilikom su mi pobjegli iz cista mira pravo na brzu cestu. Sreca pa u moment nije bilo vozila. Sledeci put Sam htjeo lanac kupiti da se ne ponovi. 5 djece covjek cuva. Kapa dole!
Potpuno ispravno, medijima smeta sto on voda djecu a ne cuke, to njih boli!
Pa kako će ih drukčije držati na okupu?
najviše im smeta i bune se oni što bi u ime sobode da kontrolišu čitav svijet ugrađenim nano čipovima i to samo tuđu djecu, ne sebe i svoju djecu
pa kako ce drugacije da ih drzi sve na oku nego na povodcu, ponekad i jedno ne mozes obuzdat, a ne petoro
Joj, jest baš grozno za vidjet
Ovo je sasvim ispravno.
kako bi drugačije sa više od dvoje male djece .....nema drugo rješenje
neka svako proba sa dvoje muške djece a kamoli petereo. Haha pa samo debili mogu osuditi.
Troje nemoš pohvatati kad se razmile svukud. I kad bi mu jedan potrčao preko ceste onda bi bio neodgovoran otac. Dobro je uradio!
Pojedini ne mogu jedno da čuvaju a zamislite petero da imate. Nije u redu na oko ali u realnosti ga shvatam.
Kako biste reagovali da tete u vrticima ili uciteljice vezu djecu k'o kerove, kada ih izvode u park ili u setnju ili u Zoo ili na izlet? Gdje je normalno "vezati" dijete...bez obzira na broj djece.
Praktičan čovjek
Niko ko nije doživio nema pravo da komentariše i to se odnosi na sve životne situacije.
Govore mu da je katastrofa oni sto ne zele djecu radjati i slicni njima.
Ma bravo, jedino onaj ko nema djece može ovo osuđivati. Svaka čast ovom ocu. A vjerovatno oni koji su izgubili svoje dijete kaju se što i oni nisu ovako.