Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od milijardu Kineza ni jedno Kinesko ime.
baš, ima ilija a nema ćong
Poslali im spisak imena na kineskom
Šemsa ševala muzafer hamdija mustafa to su imena 🙈
Ilija prešo igricu, zapravo granicu... Definitivni pobjednik
Hvala na listi imena, ocekujemo bebu :)
Šege...ima moje ime a nije toliko popularno sad ovdje...
Mora Una bit, svako drugo dijete sad Una
Šta imaš protiv Una, jedno od najljepših imena, značenje/prevod lijep, rijeka Una predivna i ne čudi me zašto je često. A uostalom to je samo razdoblje koje je došlo, kao i Selma (ne naginji se kroz prozor, pa svaka druga bila Selma), Šantićeva Emina pa sve Emine u tom periodu, slušala se grupa Azra pa često bila Azra itd.
Pa i Muslimani su počeli djeci davati imena koje liče na krišćanska. Znam puno Ljudi
Postoje lijepa imena, imena sa lijepim značenjem, zašto se ograničavati na grupu imena koja 'zvuče' kao da moraju biti strogo vezani za religiju. Ime niti stvara niti uništava vjernika. Ja eto lično nisam vjernik, i čak i da imam zvučno ime to se ne bi promijenilo. Neka ima lijepih imena, a pravi vjernici su u sebi uvijek isti.
Ne postoje ni muslimanska ni kriscanska imena. Postoje Germanska, Latinska. Slavenska, Jevrejska, Arapska, Perzijska, Turska......
Kako nema Fadil i Bakir :D
A kod Edi Rame obadvoje dijece pravoslavci
Br. 1 = Muhamed, br.2 = McLovin.
Muhamed alejhi sselam 💗