Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao pandan debelim rudnicama stoje one anoreksicne kost i koza sto cuvaju liniju (a kasnije cuvaju sisu da im se ne daj boze ne okezi) pa kad izađe dijete kilu i po kaze uh sta ovo bi
jel ovo pisu isti oni sto su rekli da sol treba izbaciti iz ishrane skroz ahahaha..mamu vam jbm glupu sve ove price su skontali samo kako bi vam u krajnjoj liniji uvalili neki tretman koji naravno ne pomaze a kosta u tri pcke materine.kako ste svi samo pametni a hiljade godina iskustva rađanja i odgajanja djece i sad ko fol nesto skontali po novom.
Jednostavno koristite kondome i riješen posao
Kako je to nova studija??? Pa u svim udzbenicima ginekologije i opstetricije, jasno je navedeno da se zena moze udebljati 8-12kg. Sve preko toga kompromituje trudnicu i plod. Preeklampsija, eklampsija, prekomjerna tezina ozbiljno ugrozava dotok krvi u amnion i chorion, pa u posteljicu. To su opstepoznate stvari. Doduse, kako za koga..
@visacard. Ja sam tatica. I ne ovdje. A ovo su opstepoznate stvari. Imaš u svakom udzbeniku, počevši od srednjoškolskih, fakultetskih, priručnika, eseja, osvrta, uvodnika itd.
@visacard. Sa srecom ti bilo, i čuvaj obraz...
ma nemoj !!! eto bili ste trudni pa znate............ trudnoca je divna stvar, jedite sta vam se jede i koliko vam se jede, sigurno nece stetiti ni majci a ni djetetu !!!
Sorry ali ne stiti te trudnoca od npr. srcanog udara. Zamisli imas visoke trigliceride i navalis 9 mjeseci po cevapima, masnocama raznim... nisam siguran da ti ne bi nastetilo ako ne bi i kobno bilo. I sta znaci jesti za "dvoje" pa to drugo je jako malo. Pa dijete kada se tek rodi ima zeludac velicine oraha! Ja bih rekao jedite za sebe i jos jedan zalogaj za dijete :)
@rfid izvini, ali nisi ti to dozivio......ja sam znala za jedan dan pojesti citavu gajbu narandja.......jer mi je trebalo......trazilo.........znala sam pojesti milion sendvica sa sirom i sunkom.......jer mi se jelo........hvala bogu djeca su mi zdrava....... nemate pojma vi muskarci kakvo je to stanje.........zato tisu misu