Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta, problem ga izvaditi.. 🤪
@objektivno123 Problem je druze, problem ahaha To je ono ma mogu jos koji put je navuci i gotovo...tesko je dozirati a stari su uvijek govorili vadit treba kad je najsladje
Da šaljemo pomoć iz Bosne? Kod nas se to ne koristi, nemamo kad ni jebbat jer nam političari ne vade.
Necu moci zaspati od brige za Filipinima.
Ma nastat će porast inficiranih HIVom u toj zemlji
ja sa jednom kad sam bio,pa prije najsladjeg pitam hocu li vadit,a ona mi kaze vadi oko njega nemoj,i tako nastanu nezeljeni problem!
U svakom zlu neko dobro
I u Bosni, ja vec cetvoro
Realno, kondome koriste djeca od 16-20 godina
Drugi je*u, a ti se Muzafere kupaj!
E, ovo je vijest za po... t! Koga ovo interesuje nije nikako normalan. Osim toga, kod nas u BiH ima viška ku. t. na, pa možemo izvoziti. Zato imamo manjak djece kod nas. Nije ni to džaba, ima tu nešto... Ali nije vijest za Filipine...
Eh ovako ako ima nestašica pošaljite naše političare u svaku državu pa da vidite kako sve pada ko jabuka od drveta :D,još da vam uvedu akcize i sve ostalo kao što je i kod nas hahahha.
Korona-djeca.
Pošaljite im naše političare neće biti djece nikako, i ovo sad što ima na Filipinima pobjeći će u Tanzaniju
Ima boba a na kraju krajeva ne morate se ni jebaat
Ja sam svojoj Zumri spiralu ugradio rodit ce al u khurzu
@NaseMlijeko tebe bolje da je babo o' plocice otres'o 😂😂😂 ako nista lakse bi bilo Zumri
Hoćemo li sada svi kleknuti radi nepravedne presude Huseinu? Huseins life matters? Parada podrske? Ah, pa to nije kul bošnjačkoj zatucanoj glupoj omladini.
@ProsjecniBosnj0 zlocinac.
@ProsjecniBosnj0 pa to nije kul nikome osim SDA patokarima. Mush mush I opet mush hehe