Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoka od naroda. Ništa bolje nismo ni zaslužili. Fuj.
ne vrijedjaj zivotinje...
@Neuračunljivi, mora da ti je bošnjo nekog opalio, pa visiš po klixu i prozivaš bošnju
Mi jesmo nekilturna nacija ali gledam arape po SCC drndaju,bacaju papire pravi dzumbus kad udjete u toalet iza njih bgmi nemam nista protiv njih ali istina je da se bahate ovuda i unistavaju .
@gooUser1564387670 Imao sam priliku ući u toalet jedne manje kompanije koju koriste samo bh zaposlenice, inače pripadnice tri konstitutivna naroda u BIH: pa to je nešto najprljavije i najbeurednije što sam u životu vidio. Dakle, prvo počistimo u svojoj avliji prije nego kritikujemo Arape (čije ponašanje btw uopšte ne simpatišem)
odlična ideja. Ali nije sve za svakoga iliti Nije zvaka za seljaka
Jadovi SCC-ovski, nista ovde nije devastirano. Dali ste supu za presvlacenje djece, otidjite malo npr do Splita City Centar pa pogledajte sta je prostor za presvlacenje i dojenje djece. Sa 4 mjesta za presvlacenje, prostor za dojenje sa trosjedom, foteljom i mikrovalnom.... Ne znate ni tu supu odrzavati higijenskom. Ciganiii
S obzirom koliko su nam rijeke i priroda zatrpani smecem, samo osobu izgubljenu u vremenu i prostoru ovakvo sta moze zacuditi.
100ka!!!
opet neke žene
Nije žvaka za seljaka...
Bagra samoživa!
Pa samo par papira razbacano, sta je problem i odma zakljucali, stavite kameru unutra i naredni put kaznu poslati ako neko osteti inventar
Arapi
i usput reklama
Devastirana znači razorena, opustošena odnosno uništena (Veliki riječnik). Mada o (ne)kulturi korisnika nemam (a ne mislim na bebe) šta reći, ipak mi ovakav komentar i naslov ne odgovaraju ovim slikama?!! Ko je ovdje lud ?!
Klix promijenio politiku, danas pucaju na naslove da se zaletiš i klikneš. Nekad bilo korektno.
@sansumg Moraš shvatiti da je članak pisao "novinar".
Ako bolje pogledate slike nije ništa devastirano. Polica je jednostavno spuštena, jer smeta sifonu za odvod. Tri maramice pored kante.
Kada vidim kako nam se ponašaju političari i koji vokabular koriste onda me nekultura naroda uopšte i ne čudi.
Narodu u BiH treba samo otvorit livadu da mogu raspalit kolo, ko u Cevljanovicima. Nema smisla bilo sta dalje pokusavati.