Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja imam sam jedno da kazem, u nasim se skolama, ovdje u nasoj divnoj i krasnoj BIH, kod ucenika cijeni samo ako zna neku lekciju od rijeci do rijeci , a ne to jel je on razumio, skonto, zavolio ili poklonio malo vise paznje osim one kad je nabubo sve na pamet. pa nit profesori gledaju ili obracaju paznju na njihove talente ili sta vec, njih zanima ono od a do ž i nista drugo . sory ali prepune su nam osnovne, srednje i fakulteti, priglupih ( moram da ih tako nazovem ) odlikasa koji su to zasluzili , bubanjem napamet a ne razumom, pamecu, i razmisljanjem. nije ni cudo sto su djeca i mladi sve gluplji kad ni u skoli nemaju priliku da koriste svoju malu, lijepu, tvrdu, bosansku glavcicu za ono sto je i storena, razmisljanje.
najcesci afiniteti kod nasih ucenika su sljedeci: sklon je automobilizmu, babo mu ima golfa dvicu-i on ce sklon je oduzimanju tudjih hemijskih, grafitnih, siljala-dakle, bit ce hamziga drp nikad nema para u skoli, a najvise na velkom odmoru pojede-mafijas 1 kroz 1 posudjuje pare za slicice-uvalit ce se u kredite odlikaš-najvjerovatnije ce bit fukara
afinitet, afinitet. nista drugo nego afinitet!
i ja se slažem, za sve su nastavnici krivi.