Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
istrazivanje proveo SDA
Sve je tacno 100% . Majčinstvo jeste nešto najljepše na svijetu ali isto toliko i stresno i zahtjevno, naravno zahtjevno ako niste od onih mama koje djeci daju mob ili tablet da bi one uživale a za djecu nije važno što uz to bukvalno zatupljuu.
jasta, netreba istrazivanje nikakvo, kad mi se zena natovari sto je povazdan kuci sa djecom svr je jasno...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Profesore imate moj glas - odlična debata na N1 večeras! Pratite FB stranicu (http://fb.com/mirsadhadzikadic) i učestvujte u 'Uživo sa Mirsadom' - FACEBOOK LIVE razgovoru DANAS od 18:30 do 19:00 h: https://www.facebook.com/events/626727081055505 Hadzikadic2018
Moja žena ima vrelu krv. Čim ja na put, ona hupa cup. Ženo moja, ženo moja, njega ću polomiti. A tebe ću, a tebe ću, doktoru ja voditi. Moja žena ima švalera. Nekog brku, nekog šofera. Na jastuku mome miris tuđeg losiona. Ostat će bez brkova i bez kamiona.
Djeca se pravi iz sebicnosti, da bi imao nekog ko ce se brinut o tebi kad ostaris
mozda je to nekada tako bilo, radjas djecu da ti ima ko pomoci oko imanja i starosti,danas to vise nije tako, malo koji roditelj zeli da bude na teret djetetu, zato postoje staracki domovi
@ogledalce ko ce ti dolazit u posjetu otac te glupi ti mislis da je staracki dom dzaba e jesi glupa dan te jebbo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da je imat ovakvu zenu sa slike lakse bi covjek podnio male kmecavce
Posao oko djece i kuce je full-time job. Nikad ne prestaje i nikad mu nema kraja. Također se djeca vrlo brzo naviknu da im je jedan rodielj provajder, pa se njemu obraćaju, maltene, za svaku sitnicu i u svakoj situaciji. To postaje veoma zamorno, pogotovo na izletima, moru i slicnim odmorima. Djeci treba yebat mater..
@Ramayana. Provajder. Više ne toliko. Djeca su malo odrasla, a ja nisam radio koju godinicu, pa su se tako navikla ne me... Sada je malo drugačije, iako sam ja još uvijek taj kojeg za sve pitaju i koji završava raznorazne sitnice potrebne u svakodnevnom zivotu. Iako ponekad bude naporno, ne mogu reci da ne uzivam u toj ulozi.
naravno da je teze, za ovo nije trebala nikakva studija.........round a clock zaposlen.........bez predaha, kada djeca spavaju ide kuca, rucak, peglanje, spremanje pa opet djecica..........kada muz dodje kuci valja oko njega titrati jer se zamilaboga on umorio a ti si sjedila kuci i odmarala........za ovo treba uplacivati drzava duplu penziju zenama !!!!!!
@Ramayana tacno tako.........sizifusov poso.......a niko ne vrednuje......zato sam okrenula list, radim samo kada sam raspolozena, kada nisam sve pustim.......svi su vec veliki mogu sebi.....boli me briga,nekada dodjem kuci i samo se zavalim u horizontalu, kada pitaju gdje je rucak ja samo prstom pokazem prema frizideru..pravite sebi ako ste gladni.......
@Ramayana mlada sam rodila............i nisam potrosena........al pametnija dosta hahahahahahah ......... jer mi glupe zene tetosimo muza kao da nam je dijete........ehhhh da mi je ova pamet !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)