Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S obzirom da znam zenu koja nije dojila ni jedno svoje dijete (nije mogla), a danas su ta djeca zdrava kao celik, pitam se...da li idete u krajnost!? Naravno da je bolje dojiti, al' nece im nista nece biti ako je mlijeko izdojeno. Odgajate djecu u sterilitetu, pa boluju svako malo, osjetljivi do bola.
joske su zakon
Prema istaknutoj profesorici , doktorici Suad Salih sa najjačeg islamskog univerziteta u svijetu(Azhar University), dozvoljeno je silovanje žena. According to Suad Salih, a professor at al Azhar University, possession of an enemy's wives for one’s own pleasure during the war is lawful and authorised by Islam.
Utemeljenjje je i u Kuranu i hadisu Sura An-Nisa' - Žene 23-25 ajet, Hadis: Sunan Abu Dawud vol 2 hadis:2155 (jedna šest vjerodostojnih hadiskih zbirki) tefsir od, Quran Tafsir Ibn Kathir Poglavlje: 424 Da je ovo istina najbolje znaju žene sa sultanovih harema u Osmanskom carstvu.
@logic2 Svi oni koji podržavju ovo su odpad ljudske civilizacije. A oni koji ne provjere navedene izvore, a pametuju su genocidaši.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja bih da probam
Ma beba ima najbolji kompresor
Najjbolja amabalaža na svijetu.