Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivi zdravi bili svi 100 godina
Neopisivo mi je drago da si uspjela sve to postići. Uživaj u svojoj bebi, nek ste žive i zdrave. Život treba da piše lijepe priče. Pozdrav od neznanca iz Sarajeva.
Mašallah, uživajte u vašoj sreći, sve je moguće sa pozitivnom energijom i svaki uzdah je božiji dar.
Aferim 💚
Napokon nešto lijepo da se pročita.
svaka cast Lavice! Neka ste zivi i zdravi!
Bravo Mare!
Cestitte od srca, zivjeli dugo i sretno!
Neka im Bog podari dug, zdrav i lagan zivot.
Kako smo mi stariji nepismeni što se ne možemo naviknuti na ove moderne jezičke vratolomije.Porodila,rodila - porođena,rođena?🤔
Sama za zapisnik, da nije imala HR pasoš srce ne bi dobila. Tako da se zna što mladi napuštaju BiH. A neka nju i njenu porodicu prati sva sreća ovog svijeta.