Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zadnje vrijeme svaku zenu koju upoznam se zove Alma..... cak mi na RTG-u srce kuca tako sto ispise se ime Alma. Zasto je to tako 🤔 neznam
Da su ukljucena Arapska imena, vjerovatno bi svjetska lista malo drugacije izgledala. Dodaj indijska i kineska imena, tad bi Olivia i Sofia spale izvan top-ten. Al' ovo je samo lista 'civilizovanog svijeta' ili bolje receno trulog zapada.
Ma ne vjerujem
FGR imena
Za ime te Bog nece pitati, za vjeru i djela itekako hoce. Imena kao sto su Muhabeta, Zulfeta, Nurfeta, Dzahilijeta itd. s pravom nisu prva na listi popularnih imena. Mene licno ne interesuje ni ako se neko zeli zvati Motika, Krampa, Opanak...ali moje dijete se ne bi tako zvalo.
Sofija prelijepo ime, nije ni cudo sto je top ☺️
Ja najcesce zensko ime koje sam susretao bilo je Ajla. Krzo cijelo skolovanje u svakom razredu bila bar jedna Ajla
Sara staro srpski ime, ponosan sam
Lijepo ime, sigurno ljepse od turske varijante Aylin.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislio Mubera ili Šuhra
u nas je Hafiza top zemsko ime za djecu
u Hrvatskoj Mia po Mia Khalifi
😂