Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal koja kucica za ove propale politicare bosanske npr. za Dodu krmka, Tihica Klempu i Covica Licka a mogo bi i Fahro u kompletu s njima i glabagundzija :)
da ovo ima u BiH smucalo bi bio njen prvi stanovnik
hahahhaha evo kucice za sve roditelje, koji koriste npr. mali prst rukavice kao kondom, jel tako, Walt?
upravo tako, bravo
bice od njih veliki ljudi jednog dana
Na bosanski koliba !
MADE IN CHINA !
Da nisu to uveli sad bi bilo 5 milijardi Kineza
Koliko je dobro, toliko je loše. Hajde recimo da se spriječi previše širenja populacije, i ima efekta, ali šta ako neko dobije dijete neplanirano? Ubit ga, dat u ovakvu trafiku? Nsu baš pametno smislili ovu odluku... Trebalo bi kod nas zabranit djecu ovim papcima što ne mogu prehraniti sebe i ženu, a naprave po sedmero djece, pa onda kukaju nemaju djeca šta jest.
Koliko vas je, trebali ste napraviti veću kuću, a ne trafiku
Ovo je dobar potez koliko god imali zakon jedan par jedno djete oni se bore za svoje potomke i za svnju zemlju.napravite neki kavez pa da vam posaljemo čarter letom ove nase guzonje osevapili bi se
Ukoliko me nosic ne vara ,a do sada to nije uradio ovo mi lici na buduci veliki kineski izvozni proizvod.!
A na kraju ce ta djeca budu uspavana ko pascad, pogotovo ako su mentalno bolesna
ne, ne...da su "ko pascad" pojeli bi ih njammiii
Jel ti radis ista, mislim kakav posao ili po kuci !? ili i tebe klix placa u Dojcland? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)