Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad mu djeca pocnu govoriti da su mu oci ko fildzani,
Svaka čast Klixu na ovom članku, koji je, za razliku od članka o Miley Cyrus, zapravo koristan i doprijet će da se kod sigurno (barem) jednog djeteta na vrijeme uoči problem s vidom. Razumijem da tražite više klikova i pregleda članaka, ali možda bi ipak trebali malo češće pisati o ovakvim temama i biti korisni :-) Vaš vjerni čitatelj.
Imam djete koje nosi naocale. Lece ne preporucujem iz iskustva. Takodjer, ako je dijete mladje, obavezno plastiku koristiti. Izbjegavati staklo. Redovno djecu na kontrolu, makar u 6 mjeseci jedanput voditi.
Ako je nosio onda je muško, ako je nosila onda je žensko, a ako ih još uvijek nosi onda slabo vidi.
:)..........................................................
JEDNA OD NAJBOLJIH VIJESTI !! OVO JE ZAISTA JEDNA OD STVARI GDJE RODITELJI PRAVE VELIKE GREŠKE JER NA VRIJEME NE UOČE DA KOD DJECE OČI NISU OK..