Tolerancija i poštovanje
5
Kako naučiti djecu o drugim kulturama
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebate uciti djecu kako da koriste napalm, pa da se medjusobno pokoljemo, ali to treba da bude klanje vecih razmjera, pa kad se dovoljno izkoljemo da nas ostane premalo, da fino dodju austrijanci, i svabe da nasele ovo i da mangupski iskoriste resurse PRIRODNE koje ova drzava nudi.
korak broj 1. prvo naucite sami sebe malo o drugim kulturama i djeca ce od vas nauciti
Kako će prikazati Pakistan i ostale slične prčije djeci? Ovo smrdi na indoktrinaciju i anti Zapadnu nastrojenost. Sve "kulture" ne treba tolerirati i poštovati.
Etika je zakon u skolskim klupama...
Prvo djete da upozna malog Antu iz mostara pa onda dalje.