Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo debili majko mila.Vjeruj da je samo ovaj Tik Tok i ostale stranice samo ali samo da bi idioti dosli do izrazaja ni zasta drugo ne sluzi.
Ovim potezom je objasnija sve trenutno zivontne vrijednosti danasnjice, Bitno je izgled sa vana dobar i bitan, a unutra dusa truhla.
a sta je problem sto je uradila nesto za sebe, bolje se vratite vasim depresivnim zivotima
Koja bolest
Otišlo ovo sve u P. M...
Priroda se sama cisti kada dotakne zid
Mislim da če ti se malo šminka razmazati al hajde de.
Ruzna si ti, Samo ne kontas
Hahahahahaha :D :D
.... njena stvar !💃.... ako nju to usrećuje , ne znam šta se vi bunite !
Bunimo se zato sto je debil a debile treba handrit ebat, sta vec
Apsolutno nebitna stvar kako izgledaš dok rađaš dijete. Bitne stvari su da sve dobro prođe, sa dijete bude živo i zdravo, da tebi život ne bude ugrožen itd. A kome je ovo najvažnije...
Ne želim ružna roditi bebu lol koja rugoba rece sa sminkom
Prava majka
Golemo bas.. ovo mi je bio jako bitan podatak...
Nove su nam bolesti na pomolu.....ovisnici o drustvenim mrezama, ovisnici o mijenjanju fizickog opisa.....itd itd.....nova zanimanja na pomolu! 😔
Vako će i Deeeeen Backovic pred porođaj
Dno dna! Dno dna
Djeca ovo prate i nije ni malo bezazleno