Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što lažuuuu, sve kontra što pišu. Ja sam u toku trudnoće, supruge naravno :-) bio jebozovan ko zeko a udebljo se ko prasac, posle poroda i kad je dijete prohodalo smršao sam više nego što sam se udebljo trkajući za djetetom :-)))
Ja ove promjene osjetiim i kad vidim tuđu partnericu da je trudna ...!!!
pisac ovog teksta ima hormone gluposti
Steta sto ne osjecaju i trudove pa da bude pun pogodak gluposti.
hormon neyebice
Naravno, tad se muskarcima prestane qita dizati (nedostatak testosterona kako se kaze) a i pada polni nagon (zato nema sexa u brakovima kad dodje dijete ili ima ali puuuunoooo manje)..ako ne pocne kakvu ljubavnicu opsluzivati od tog muskarca ostaje samo sjena..
hhh al ubise s minusima ovi sto ne sexaju u braku a dobili skoro dijete ( i zene konzervativne tupave).
Nemoj pametovati
Da li je tako i kod LGBT :P
ne serri kliks