Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada se nepismeni bošnjo dođe komentirati o nečemu što njegov mozak ne može skapirati. Možete se šprdati do mile volje, iskustva žena govore drugačije, a sama činjenica da je preporuka SZO, pobija vaše teorije o "možeš ti to"
de ti ograničenom Bošnji objasni, i malo proširi vidike - nemoguće :) ali smo se zato pomirili sa činjenicom da imamo jednu babicu na 10 žena u rađaoni, da nam se žene porađaju po 15 sati, da za "dobar porod" (čitaj human porod) moraš nekome dati koju kintu (nerijetko i po nekoliko stotina kinti),...
Gledaj komentara zadrtih bosnja, dok su zene svijeta ucestvovale u naucnim otkricima nasima je glavno i dan danas radjanje na njivi... A sve stigle u grad i puskom ih nazad vratio nebi.
I ja sam ga pravio, pa nisam mogao prisustvovati porodu, a ne neko sa strane, pa makar bio podrška.
e drage moje da ste porađale blizance pa za prvu bebicu trebao vakum a druga na zadak se rodila pitala bih vas da li bi vam trebale nekakve naučene primalje ili doktor.
Obuka bula?!
Evo ja se javljam da tim Dulama pravim posla i otvorim im vrata sirom