Istraživanje Save the Children
63
Dojenje bi moglo spasiti 95 beba svakog sata
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svasta, pa to je ono osnovno sto se treba znati o bebama i zdravlju djece, ali eto svakakvi ljudi imaju djecu i iako im ne mogu priustiti normalan zivot odluce se da imaju jos djece...cak godinu dana da se beba doji znatno poboljsava konstrukciju tijela i zdravlja djeteta za buducnost, majcino mlijeko je dosta zdravo.
Jako pametna neka orgaanizacija ( Save the Children. )
pa to znači prvo 95 majki, ili bolničarki da stoji u redu, a ova što će da ih doji da samo istura sise, pod uslovom da joj dvije bebe sisaju istovremeno i da ima mlije više od prosječno talentovane krave, to bi značilo da nijedna beba ne bi mogla da sisa duže od minut i po - nemojete mi reći da je to dovoljno da se zdravo novorođenče zasiti. ja mislim da bi ipak morali zaposliti barem DVIJE dojilje na 95 djece
Imal" neka, da me spasi ?
Sisa zivot znaci.