Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kod nas postoji sličan problem. Političari iz BiH misle da su pošteni, narod uvjerili da je to istina.
Sve je više psihički nestabilnih i debilnih likova. Najbolje sam vidio u koroni kako možeš mentalno manipulirati ljudima kad navuku masku da bi sjeli u baštu kafića koja je na istom trgu sa kojeg dolaze bez maske, samo omeđena, i onda je opet skinuli kada sjednu za stol pored kojeg prolaze ljudi bez maske.
@timbuktu Bas tako drug.Ofirno manipulisanje. U to vrijeme letio avionom,sto puta me stjuardesa opominjala za masku da utegnem,podignem. I onda donesu jelo,svi skinemo maske i jedemo,pijemo,kasljemo,prdimo.Pitam je,je l sad ok bez maske? Nije nista odgovorila.
Kazu da je USA pitala BIH da joj izvezu nesto pavijana. Da podrze ove terijane, sta li :o
Bgm i ovi Ameri nisu dobri u vugla
Prvo joj treba dozvoliti da živi u rupi u zemlji, da jede miševe, štakore i ostale životinje, pa ćeš vijdeti kako će se identificirati. A u naš vakat bi naši roditelji to resetovali motkom i prutem, drug moj zaboraviš sve identifikacije kad te sastavi vrbov prut.
Ja sam uvjeren da trebam biti milioner, pikal se to šta
Ovo se nekad zvalo psihički bolesnici.
Ja kad sam bio mali ja sam mislio da sam konj ali niko nije mario za to
Sve ovo je krenulo od pfedera...
Ja mislim da sam tajkun sa zlatnom kaškom, odoh sutra u ASA na sve moguće pretrage.
Da ti je moj dedo Haso kako bi ti on kandžijom pokazo jesil lisica.
Šta su sve ovi trumpovi primitivci donijeli u USA i naravno u svijet?
Kako ovo jedna vaspitna rijesava nisu ni svjesni. Ovim glupostima se mora stati u kraj jer je prevrdilo svaku mjeru. Prave drustvo koje ce biti retatdirano
Meni su govorili da sam konj
djeca ko djeca brate i ja sam htio bit kengur pa nista od tog
Ja sam ko mali htjeo bit Deen, ali kad sam vidio onog garonju sam naglo odustao.
Bila bi mi lisica do rucka, kad joj serviram krepanog miša i posaljem spavat vani u brlog..
Lisice nemaju profil na tik toku, pa neka bude dosljedna.