Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm.Mozda je stvar u boji a ne u rasi.Uglavnom nesto bijelo nas asocira na nesto lijepo a crno na suprotno.Ali eto valjda i ti ˝strucnjaci˝ nesto znaju.
jbt ovo 'istrazivanje' ko da je finansirao Univerzitet na Palama
Djeca se radjaju s 5 do 8 godina?
I kažu suprotnosti se privlače... Kao da smo magneti, piçka vam materina, kome šupljirate...
Svako svome plemenu trči... vlastiti tor je najljepši...
Ja sam od malih nogu zajebavo djecu koja nisu osunečena. E sad ne bih znao reći je li to bio rasizam ili nacionalizam.
chunizam
@stetoskop komplex male ćune,jarane.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ja se sjećam da su roditelji preda mnom govorili: - Sjedi sa Vlahom za sto a stavi drugog ispod stola, isto ti misle - Vlah je Vlah, ali Šokac je Vlah ipo' - Kakvi su ovi iz Srebrenice, dobro su oni i prošli u ratu I hajd ti izrasti u psihički stabilnu jedinku?
Meni su malo drugačije govorili. Vlah je vlah sine, a Šokac, to ti je trovlah.
Kod nas su govorili Turčin za stolom i onaj ispod stola isto ti misle. Poenta je tu :D
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Bošnjačka djeca izbjegavaju da se igraju sa vlaščadima jer su vlaščad zločesta i pričaju o nekakvom klanju koje su čuli od svojih roditelja.