Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam relativno mlada majka (26, beba 17 mjeseci) i pokusavam balansirati izmedju posla, kuce, rucka i tog predivnog djeteta. Nazalost kad se podvuce crta, za nju imam dnevno oko 2 sata. Cinjenica je da roditeljima na danasnjem vaktu nije jednostavno, ali ja se nikad ne bih mjenjala. Iako to znaci da sam nenaspavana, pod velikim stresom zbog otplate kredita, straha oko posla, stalno cupava i sto mi veliki dio gardarobe vise ne moze...:) Djeca su najvece blago, i kad bi to financijski mogli podnijeti imala bih ih petero...:)
Zanimljivo je kako svijet postaje sve bolesniji kako ovi wanna-be naučnici daju uputstva o tome kako živjeti. Što više istraživanja, to više ljudske gluposti. @truth je fino rekao, obična NWO agenda i ispiranje mozga. Sve ide svojim tokom, prvi mladim ljudima zgadi brak i promoviši degenerativne vidove ponašanja prije braka, a onda i onoj manjini koja se odluči za brak zgadi djecu.
nakaradno napisano ali nije sve neistina Od djece u principu ne možeš da jedeš kad si gladan i da spavaš kad ti treba i ne treba ti ništa više od toga da bi se život roditelja male djece svrstao u \"nezdrav\", bez obzira jesu li u pitanju roditelji mladi ili malo stariji, američki ili ne.
@truth - netacno, cilj je pokazati mladjoj generacii da je pravljenje djece dok su jos i sami djeca nezdravo po njih same. Kako su roditelji stari u prosjeku 20 godina kad dobiju prvo dijete, cilj je pokazati da za one koji se prihvate roditeljstva na odgovoran nacin, djeca ne ostavljaju puno prostora ni za sta drugo. ovo je akademski blesav nacin za reci da je nepozeljno praviti djecu dok si mlad. nije bas da treba da si ajnstajn da skontas ovako ocitu cinjenicu, ali postoji trend svuda u svijetu da mladi postaju roditelji veoma rano. evo i kod nas ima masa mama koje jedva imaju dvadeset godina. i vise od 50% njih je vec razvedeno. kakve porodice pravimo i kakve ljude odgajuaju oni koji i sami nemaju pojma sta je zivot jer su jos premladi i nisu ni poceli raditi kako treba a kamoli otplacivati kredite itd?
ovo je takođe dio agende od NWO i jedan od načina za željenim smanjenjem populacije na ovaj ili onaj način, kako naročito u Americi i Velikoj Britaniji, tako i u svijetu. Polako se govori kako su djeca dosadna, opasna pa i nepotrebna. Pitanje je samo trenutka pod bombardovanjem ovakvih \"istraživanja\", kada će prazne glave prihvatiti to za standard.
koji kreteni... e ne mogu da vjerujem ocima sta citaju... a niko nije pomislio da se tim mladim roditeljima skrati radni dan, pa da imaju vise vremena i za sebe i za djecu.. pa porodica ne bi bila problem..
Mamicu im americku. Djeca im smetaju, a pederi nisu? Je li ovo reklama za pederluk?