Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocjene nisu mjerilo znanja...
I Mevlid je igrao igrice pa je pucao po ambasadi,bas je kreativan
\"ma vidim ja moj mali pametannnnnn, igra one igrice, ma rastura, hejjjjj, ma moze u pentagon da provali koliko je pametannnnnnnn i razumije se u kompjutere......\" (ovo sam naravno citirao ove blesave roditelje koji se jos hvale sto imaju hiperaktivnu djecu-umjesto da se stide, al sta ces...)
U doba kad su Beethoven, Da Vinci, Mozart, Paganini, JS Bach, William Blake, Van Gogh, Socrates, Galileo, Einstein, Tesla stvarali, nije bilo igrica. Od tada se nista nije stvorilo a i ove \"kreativne\" kopije nisu cemu.
da da kreativnije, a to što u školi reda jedinice to ne govore. sve zbog te svoje \"kreativnosti\"
pa mogu reci da sam kreativan...mada nisam dite! XD
Ja mogu samo konstatovati da generacije koje odrastaju na video igricama su sve mutavije... Dzaba ti kreativnost kada izgubis kontakt sa realnoscu i vanjskim svijetom...
Eto bosanci ispadose kreativni