Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gluposti majko mila! Pa jeli ovaj svijet poludio? Mislim stvarno, toliko pricati o bebi, o jednoj bebi?! Uredu je to da se nagovijesti rodjenje kraljevskog dijeteta, ali toliko pricati o tome??? To je dijete, za to njegovo rodjnje u Siriji ili nekim drugim zemljama, umre na stotinu beba od gladi i raznoraznih bolesti. I jos se nasli kladit kojeg ce biti spola, koje ce biti boje kosa i sl.? A jos su gluplji ovi Klixovci, clanak im se zove "Cinjenice o britanskoj kraljevskoj bebi koje niste znali" , koga to jos zanima? Bolje bi vam bilo da pisete osmrtnice nego da pisete o ovakvim glupostima!
...elem, briti pošrtuju dinastiju...srbi se u većini zayebayu sa princom-prestolonasljednikom...a hrvati bi dali po' hrvatske da imaju svoju izvornu dinastiju...ko bi svima ugodio :)
Bilo bi puno ispravnije i poštenije i za vas i za nas čitaoce da kliks promjeni ime u mahala, mahaluša ili neko slično ime. U tom slučaju bi se prestavili u pravoj boji i mi čitaoci bi smo od početka znali s kakvim "novinarima" imamo posla.
Ja stvarno ne znam...zbog cega sam uopste otvorila ovaj clanak -.- mora da je to ta urodjena ljudska znatizelja za gluposti. Uostalom velika stvar, jos jedna beba na svijetu. A lako je lude Britance vuci za nos sa budalastinama.
...dočim nas, prepametne balkance, nemo'š vuć za nos...ama, nikako :)
Eh pa, Balkan je prica za sebe. Nama ni Britanci nisu ni do koljena u tome samo sto smo mi budale na druge nacine :P
Ako bude kuronja, nek se zove ČUNA, a ako bude žensko HAMŠA.
Kako je lijepo ljudima koji ovakve vijesti čitaju sa uživanjem, za razliku od nas kojima se od ovoga povraća... Ljepše je razmišljati o kraljevskoj bebi, nego o činjenici da su naši roditelji, dide i nane penzioneri uboga sirotinja ...
...za pražnjenje želuca, savjetujem dnevnik nekog od javnih emitera...ne ostaje ni crijevna flora...
Cestitam!! Upravo ste dostigli granicu ljudske gluposti!! A sada svecani govor povodom vaseg uspijeha: Dragi citatelji, pisci, dragi Klixovci ova zena je dokazala svijetu koliko covijek moze biti glup i zahvaljujemo joj se na tome! Nadamo se da niko nece dostici njen rang jer ocito ova zena nema nimalo ljubavi prema roditeljima, djedu i nani i da joj se zivot sve na to da vise voli Elizabetu II., njenog unuka i praunuka vise od ljudi koji su odgovorni sto se rodila (nazalost kao glupaca). Svoje roditelje naziva sijerotinjom, a ta sijerotinja je odhranila, ali su negdije pogrijesili!?? Ili je ovo slucaj nekog 13-godisnjeg dijeteta kojem mama i tata nezele kupiti Samsung Galaxy S4 pa izgovara rijeci kojih nije svjesna! Mi joj zelimo sve najbolje u preostalom zivotu koji je osudjen na vjecnu patnju i zalost. Samo da ti jos predlozim da mozes od ove kraljevske usrane bebe koja ce porasti slobodno zatraziti da te posalje u kraljevsku ludnicu jer je ocito da im je neko "slucajno" pobjegao!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj sjašite više sa tim kraljevskim glupostima. Sigurno će je kraljica majka natjerati da rađa na stolu jer im je to običaj. A da se to desi u BiH mi bi bili neandertalci za njih.