Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je neki poremećaj u metabolizmu, nije ovo klasična pretilost.
pa ne moze od have dobijat salo.sto oni u africi nisu vako
daj boze, to je manje strasno nego imati teskog idiota za roditelja... sto je vjerovatniji slucaj... u familiji imam nesto slicno, mali je sada tinejdzer i nikad anije imao normalnu tezinu. ja sam mu uvijek bila jedina podrska u nastojanjima da smrsa i trenutno je na dobrom putu ;) kao beba nije bio bas ovakav, ali jaaaaako blizu ovoga...nikada nije pio vodu, samo ogromne kolicine industrijskih sokova, jeo po 10-tak casica montea dnevno, ogromne kolicine svih mogucih slatkisa... ma, tu treba roditelje zestoko kaznjavati za zanemarivanje djeteta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
kakva dijeta, moze radit reklame za Michelin gume i biti bogat!
Ovaj mali ko ona maskota za michelin gume :)
mali ce biti lola :D
Mora da zena ima goleme sise
8 mjeseci, trebao bi jos da je na mlijeku, plus malo nesto sa strane. Od mlijeka ne moze biti ovoliki sigurno. Da bog sacuva, jadno dijete...
#Buhtla
Eto sad... masu ima sad samo na definiciju jedno mjesec, dva i to ekstra onda izgleda... malo ketogena dijeta i to je to... :)
malo jabuke, malo banane i bit će beton!
Sta ste zapjenili, bas je sladak :)
pa da ga ti e hranis ne bi ni bio toliki... znaci ova zena je kriva sto je santiago ovoliki...
ovo je skolski primjer zanemarivanja djeteta. ovo treba tretirati ISTO kao da ga je izgladnjivala do ruba smrti, jer je i ovim dijete dovela u uzasno opasnu situaciju. ovakvim roditeljima treba oduzeti dijete, ne kako bi iste kaznio, nego kako bi radio u najboljem interesu djeteta i maknuo ga iz sredine opasne po njegovo zdravlje. jadno dijete uz ovakvu mati.
Zenska glavo pa sta si ti radila dok je djete bujalo. To je trebalo odmah reagovati moguce da je i neki poremecaj u pitanju.
ako jeste poremecaj, navjerovatnije ce biti da je to u glavi mame. koza glupa, kad je dijete doslo do stadija nepokretnosti, tek tada trazi pomoc. tuka.
Ma nikako mi nije jasno da tek sad reaguje, kako je mogla ovako djete da zapusti. Interesuje me ima li ona pameti.
Gdje ćeš djetetu reći ne. Mati je to.
gluho bilo
8 mjeseci stara beba I vec ima problema s kretanjem! Draga zeno pamet u glavu! So sad to see something like this:(