Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam je, tutmaci, ŽENA. Ona koju omalovazavate na svakom koraku, koju tucete i vrijedjate. Na kojoj vidite samo guzicu i sise. Stavite prst na celo i zahvalite svojoj majci, sestri, supruzi.
Pothranjen sam
kako bi ciko podojio
Auuu gledaj mljekare
ova je zena za nagrade priznanja a ne oni smrdljivi politicari sluzbenici itd
vidjaj sise
Ja sta se pedere i feminstkinja pocelo skupljat po klixu ne mozes pofalit dobru sisu odma ti minuse lupaju treba im opet u Kriterion uletit s palijama
Svaka cast njoj i njenom karakteru i odgoju
@DrvenaStolica i dobrim sisama
Eh, da nam se je svima da imamo srca velika kao u ove majke. Gdje bi nam bio kraj.
Baci sisu da se igramo... Mislim da su sa ovim dojenjem u javnosti zajebali sve. Pa kome je problem sto zene doje u javnosti? Trma o kojoj nema potrebe raspravljati uopste. Ako je dijete gladno i place i treba ga podojiti brate mili podoji, nadji prostoriju, il ne moras, izvadi i nek dijete doji. Sta je problem ovdje uopste? Sisa lijepa, dijete sito i svako svojim putem, sto ste od toga napravili vijest.?
i ja sam gladan i pothranjen podoji i mene života ti
Allah nek je kazni sto pokazuje svoje privatne dijelove tijela
@DzamijaKraljaFahda ko je taj?
@DzamijaKraljaFahda kaznio je tebe
i ja bih je podojio
I ja sam gladan. :(
Ovako sam vidio u Foci Smrdkinju kako doji sa svojom mlohavom sisom crno dete