Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno vam, pozdrav od penzionisanog skejtera
Tony Hawk sjecam se ko dijete jos..kupovao igricu Tony Hawk...skejteri jesu nesto neobicno sto mozes vidjeti u gradu i treba im pruziti podrsku,da imaju svoj kutak zasto ne...neka je bilo normalno roleri,skejtovi,danas rijetko..osim cura nekih sto rolere provozaju..ali prije vadis gumicu za kocenje jer nije fora njom kociti, vadis srednja 2 tockica i sprdnja pocinje.. :D
"pravda za skejtbord" sljedeća skicka u pc
Budi iskra promjene! Misli svojom glavom! MIRSAD HADŽIKADIĆ 2018 !!!
al kliks obozava price o "pomjeranju granica"
Ahh
Za 8 godina ste ga mogli od blata napraviti.
Nema pomjeranja GRANICA!
skejteri......retardi koji misle da imaju 7 godina u svojim 30im
Ti si retard bez obzira koliko godina imaš
@almir.......hahaha jesam te naso, idi mami placi...
Suplja kao i vecina urbanih
Moj rodni grad odakle sam kao dijete morao napustiti svoj dom sa svojom porodicom. Prokleti da ste. Grad u kojem rata nije bilo... gledali ste i nijemo posmatrali kako vase komsije bivaju mucene i ubijane. Eto vam sad cisti srpski grad. Jad i bijeda. Kad nema komsija muslimana da ih ubijate, onda se izmedju sebe gazite. Proklet bio ko vam oprosti za mucenja, protjerivanja, maltretiranja i za CRVENI KOMBI. Fuj.
@MllankovicTesIaPupin Majku li vam guslacko-srpsku, eno ih u istocnom sarajevu, palama i tim vukohebinama. Srbi su otisli iz Sarajeva 1996. u istocno sarajevo, pale i okolinu i niko ih nije otjerao. Rat je vec zavrsio tad.
Ta će vlah na dasci
Jednom sam se, zbog neke curice, nabio na skejt. S nostalgijom se sjecam lakonskog osmiheha kojeg sam sa mukom zadrzavao dok mi je krv tekla iz poderotine na koljenu. Nedugo zatim, stara mi je, uz pomoc brezove šipke, pojasnila tajne voznje skejtom i kako se impresioniraju curice.
I vama će dodig dati otkaz sk8eri uuu
Garant dole hoce da to poravna, da se moze korida odrzavat.