Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sto ovaj banjalucanin crta je stvarno bezveze. Ako urednici kliksa hoće malo da pišu o srbima i banjalucanima da bi pokazali kako je kliks multinacionalan portal, mogli su pisati o nekim malo interesantnijim srpskim likovima, ili npr o talentovanim banjalucankama.
Kako se ovo preziva Fanta?
A djevojačko mu je - Shokata.
Ne znam pio sam taj Tisal,a Shokatu nisan ni probao
još da Mirjana zna drzat fotoaparat...
Nije navikla na aparat u rukama
http://www.klix.ba/forum/vasi-rucno-radeni-crtezi-t63475s125.html momak sa klix-ovog foruma koji po meni jos bolje ove stvari radi
bezveze... Ovaj i RS je bolji
Svaka ti cast momak, samo naprijed ! Drago mi je vidjeti da ima ljudi koji se snalaze na ovako lijep nacin, uzimajuci u obzir da zivimo u ovoj vukojEbini koja ne pruza nikakav podsticaj mladim i talentiranim ljudima.